dimecres, 4 de maig del 2016

Arròs al forn vegetal.

Bon día.
Us compartisc la recepta d'arròs al forn vegetal que fem a ma casa.

INGREDIENTS (2 persones)

200 gr d'arròs redó
1 cap petit d'alls
1 quereguilla petita
3 tomàquets madurs
Un grapat de cigrons cuits
350 ml de caldo de verdures
Sal
2 cullerades d'oli d'oliva

Preparació:

1. Primer de tot, posa a escalfar el caldo de verdures amb una mica de sal, en un casso.

2. Prepara totes les verdures.

3. Deixa el cap d'alls sanser amb l'última pell.

4. Renta i pela la quereguilla. Talla-a rodanxes no molt fines.

5. Col·loca la cassola de fang (prèviament mullada amb per dins i per fora) sobre el foc, amb l'oli d'oliva. Quan estiga calent s'aboca les dents d'all i les rodanxes de patata, la sal i sofregeix. En el moment que veges que comenca a dorar-se la pell treu-los a un plat. Reserva.

6. Afegeix l'arròs a la cassola i remou un parell de minuts. Incorpora ara el caldo bullint i tots els ingredients sofregits del plat. Afegeix també els cigrons i el tomàquet partit per la meitat.

7. Introdueix en el forn preescalfat a 180 º C i s'enforna uns 25 minuts, a mitja alçada, fins que l'arròs haja absorbit tot el caldo (comprova punxant amb un tenedor de fusta) i comença a torrar-per damunt,





















Espere us haja agradat,
Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada