dimecres, 18 de maig del 2016

Espaguetis al pesto

Ingredients

200 gr spaghetti
1 cap d'all
1 cullerada pinyons
100 ml oli extraverge d'oliva
50 gr albahaca fresca
100 gr Formatge parmesà ratllat (opcional)



Elaboració

Rentem bé les fulles de albaha i les sequem un poc amb paper de cuina.

En una liquadora (o millor en un morter com vol la recepta original) posarem l'oli, els pinyons, el parmesà, el gra d'all tallat fi i 50 gr de fulles de albahaca fresques i una mica de sal.

Anem a liquar tot molt ràpidament, si la liquadora treballa molt la crema es torna fosca i el sabor fresc es va perdent.

Posem a bullir els espaguetis en una olla amb força aigua salada (per fer pasta es posa 8/10 grams cada litre d'aigua).

Cada pasta és diferent i has de mirar al paquet quant temps cuina.

Quan els espaguetis estan llestos els pots treure de l'olla i barrejar-los amb la salsa verda i ... llest per servir!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada