dilluns, 9 de maig del 2016

FALAFEL - mandonguilles de cigró

Ingredients

400 grams de cigrons
1/2 ceba
5 caps d'all
1 branca de julivert fresc
1 sobre de levadura
Sal i pebre en pols
Oli d'oliva





Preparació

Deixem en remull els cigrons durant una nit sencera. L'endemà els colem i els batrem amb cuidao, afegint un poc d'aigua si la consistència és massa sòlida per la batidora.

Piquem finament els alls, i el julivert juntament amb la levadura, ho afegim tot als cigrons. 

Salpebrem i tornem a batre-ho finament. Deixem reposar la massa de faláfel durant almenys mitja hora.

Formem les boles amb la massa, posant un poc de farina de cigró si la consistència és molt líquida.

Fregir en una paella amb suficient oli per cobrir les boles. Ens assegurarem que l'oli està ben calent abans d'anar afegint la massa. Donarem la volta a les boles de falafel si cal i les traurem quan estiguin dorades. 

Deixem reposar en un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli.

1 comentari:

  1. Si es teu molt bé i si no ho és també està bé, però amb una salvetat, deuries de dir de que és i el seu enllaç
    Segons, Aplicar las normas para publciar un posts

    ResponElimina