divendres, 20 de maig del 2016

Paté de Albergina

Ingredients

2 albergínies
1 gra d'all
1/2 culleradeta comí mòlt
40 gr. sèsam
50 gr. oli d'oliva verge
Suc de mitja llimona
Unes fulletes de julivert
Pebre roig per empolvorar


passos

Partim les albergínies per la meitat, li fem uns talls i li espolsem sal i un fil d'oli per damunt.

 Les posem al forn a 200 º uns 25 o 30 minuts fins que les vegem tendres i amb color. Deixem que es gelen.

Mentres les albergínies s'hornean posem el sèsam en una paella sense oli i el torrem uns minuts fins que es doren.

Deixem que es gelen bé i els posem al got de la batidora amb 25 ml d'oli d'oliva i un poc de sal. triturem fins a obtenir una pasta.

Quan les albergínies estiguin fredes, li traem la carn i la posem al got de la batidora o Thermomix amb l'all, els comins, i el suc de llima.

 Afegim la resta de l'oli i triturem 30 segons a velocitat 4 fins que ens quede una pasta espessa i homogènia.


Servim amb un polsim de pebre roig per dalt i unes fulletes de julivert picat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada