dilluns, 2 de maig del 2016

Coca de tomaca.

Ingredients

Per a la massa

100 ml cervesa
100 ml oli de gira-sol
1 mica de sal
farina de blat (la que admeta)


.......
Per al relleno

Tomàquet fregit
Pebrot vermell
Pebrot verd


Elaboració

En un bowl posem l'oli, la cervesa, la sal, i anirem afegint la farina fins que veiem que no se'ns enganxa a les mans. I quede una massa elàstica. Deixarem reposar tapada amb drap net. Mentre fem els altres ingredients

En una paella posarem: el pebrot quan aquest estiga sofregit, agreguem el tomàquet, els donarem unes voltes, i reservarem.

Estirarem la massa  damunt d'un paper d'enfornar

Quan aquest ben estirada la posarem a la bamdeja de forn i col·locarem bé. I posarem els ingredients de la paella damunt i ficarem al forn. Ja preescalfat a 150 °

Deixarem coure un màxim de 35 minuts. Traurem la coca de tomàquet del forn i deixarem reposar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada